Saturday, April 19, 2014

Ketinggalan~

Assalamualaikum w.b.t
Hai sumee..hehe penat tangan tadi sebab gi blogwalking blog orang..wahh memang teruja giler tengok blog2 yang lawa2..
perghh rasa macam blog ak ni blog ketinggalan zaman kot..blog zaman purba berabad-abad lamanya..huhu
tapi srius blog mereka2 hebat2 belaka..
haha rasanya ak kena belajar macam2 lagi pasal blogger ni..walaupon ni blog ak yang keTIGA tapi blog dulu2 tu da berzaman da..zaman tok kadok dulu2..
N xupdate langsong blog 2 sebab first2 da lupa password..haha rasanya nama link blognye pon aku dah lupe kot..
so..ak nak buat slow2..biar lambat,asalkan buat..ye dok??
hehe better late than never bahasa omputeh cakap..

so,sekian jelah..kesimpulannye jangan rasa diri ini hebat sebab sebenarnye ada orang lagi hebat dari kite..panggg!!! terasa kot..hehe btw goodluck semua blogger diluar sana..saya buat blog ni pun hanya untuk mengisi masa2 yang terluang,bukannye nak lawan blog mana yang paling lawa sebab saya akui blog saya xsetanding blog2 diluar san..bersyukurlah dah ad blog..haha ok

Assalamualaikum w.b.t